Crawl

Crawlsvømmer billede

Crawl trin for trin

Undgå de mest almindelige fejl ved at arbejde med Svømmelærerens metode baseret på mange års erfaring.

Vejrtrækning og bentag såvel som rotation og glid skaber ofte problemer. Løsningen er justering, balance, rolig vejrtrækning og en klog rækkefølge af simple øvelser.

Når du arbejder med Svømmelærerens metode, er hver kropsposition i din crawl en balanceret position, fra hvilken du kan vende stille og præcist til din næste balancerede position. Vi arbejder med tre crawl-forstadier med sværere og sværere vejrtrækningspositioner. At kunne trække vejret ind i en behagelig, balanceret position tager stresset ud af din crawl-vejrtrækning og frigiver energi til at arbejde med ben- og armtag.

Forstadierne giver med lidt træning en begyndersvømmestil, som du kan anvende til at svømme over afstand med henblik på både selv-redning og øvelse, mens du samtidig vænner din krop og dit sind til at foretage vejrtrækningen sidelæns. – Dette i stedet for vilkårligt at kaste hoved rundt for at trække vejret, hvilket giver ubalance, vandmodstand, turbulens … og udmattelse!

Følg Svømmelærerens simple trin I stedet for at kopiere erfarne svømmeres slut-svømmestil – og opnå bedre resultater hurtigere.

Bemærk, at modellerne i kurserne er elever under oplæring.

Den endelige crawl

Der er mange måder at udføre din endelige crawlstil. I Svømmelærerens kurser argumenterer vi for en simpel basis stil under oplæringen. En basis stil som du kan bygge videre på, når først den er indlært. For udvikling af din stil argumenterer vi for at tage individuelle hensyn og tilpasse stilen til hver svømmers fysiske forudsætninger. Herunder kan du se et eksempel på den endelige crawl.

Onlinekursus 

Lær at svømme crawl trin for trin