Brystsvømning

FrøBrystsvømning trin for trin

Brystsvømning er en meget anvendelig stil til at svømme over lange distancer pga. af de lange glid mellem hvert tag. Du kan trække vejret, mens du ser fremad, hvilket giver en god mulighed for at orientere sig. Dette gør også brystsvømning en meget passende stilart til selv-redning og til at redde andre.

At lære brystsvømning kræver en fokuseret træning af hver delbevægelse en for en. Svøm ikke på lykke og fromme. Du risikerer at lære bevægelserne på den forkerte måde og får så meget besvær med at lære det korrekt.

Rygsvømning anbefales at blive trænet og indlært før brystsvømning. Det er nemlig lettere at lære frøbentagene liggende på ryggen end på maven. Da armtagene og sammensætningen i rygsvømning er lette at lære, kan du lige så godt lære den endelige stil med det samme, sådan at du har en komplet og brugbar stil på plads, men du træner den mere krævende brystsvømning.

Vi opdeler tagene i positioner, som du skal lærer en for en, så du har en chance for at forblive fokuseret og kan udføre tagene korrekt. Vi fokuserer på én ting ad gangen. Positioner, tag, vejrtrækning, kombination af arme og ben, kombination af arme og vejrtrækning osv., ind til alt er automatiseret, og du kan kombinere alt.

Hvis du lærer brystsvømning efter Svømmelærerens metode, vil du få gavn af en logisk, systematisk tilgang til nye færdigheder.

Nyd læreprocessen!

Bemærk, at modellerne i kurserne er elever under oplæring.

Den endelige brystsvømning

Der er mange måder at udføre din endelige svømmestil på. I Svømmelærerens kurser argumenterer vi for en simpel basis svømmestil under indlæringen. En basis stil som du kan bygge videre på, når du mestrer den. For udviklingen af stilen argumenterer vi for at tage individuelle hensyn og tilpasse svømmestilen til hver svømmers fysiske forudsætninger.

Herunder kan du se et eksempel på den endelige brystsvømning.

[wp_lightbox_prettyPhoto_video link=”http://www.youtube.com/watch?v=625GoD-XKv4″ width=500height=400 description=”The final composed breaststroke to be seen in this video from Speedo.”source=”lilitdk_10-05-30_463″ title=”Brystsvømning på video”]

Online kursus:

Lær at svømme brystsvømning trin for trin

Lær at svømme brystsvømning trin for trin er en del af den samlede online kursuspakke