Rygcrawl

Rygcrawl

Rygcrawl trin for trin

Når du er godt tilvænnet til vandet og har en god kropsposition i vandet på ryggen, er rygcrawl utroligt nemt at lære. Fordelen er, at du ikke behøver at lære en kompliceret vejrtrækninsg teknik – ansigtet er fri af vandet, og du kan trække vejret konstant. Armbevægelserne er helt enkle – rundt og rundt og benene går bare op og ned. Rygcrawl kræver mest af alt en god kropsspænding.

Så hvis du mestrer at flyde på ryggen og ikke har noget imod, at få lidt vand i ansigtet, så kast dig over rygcrawl og få et hurtigt resultat .

Mange taler for at introducere begyndere til rygcrawl, som den første svømmeart, da den er let at lære . Svømmelæreren anbefaler dog det modsatte, da det som nævnt, er en forudsætning for et godt resultat at eleven er i stand til at flyde på ryggen og ikke har noget imod, at få vand i ansigtet.

Det er lettere, at træne flydestilling og krop spændinger i forbindelse med indlæring af lav backswimming , hvor du ikke løfter armene og udfordrer din flydeevne med armenes vægt. Rygcrawl er lettest lære, hvis du venter, til fundamentet er på plads. Og du kan lige så godt bruge tiden, indtil du er klar til rygcrawl, på at lære “begyndercrawl” og lav rygsvømning. Når du først er klar kan du forvente hurtig fremgang!

Men hvis du er vænnet til vandet og bare ønsker, at lære en nem svømmeart, så hurtigt som muligt, er rygcrawl ikke et dårligt valg !

Husk, at modellerne i kurserne er eleverne i gang selv.

Den endelige rygcrawl

Der er mange måder at udføre din endelige svømme stil. På Svømmelærerens kurser arbejder vi med en simpel grundlæggende stil , i løbet af læringsprocessen. En grundlæggende stil, du kan bygge videre på, når du mestrer den. Ved finpudsning af svømmearter, plædere vi for, at tage individuelle hensyn og tilpasse svømme stil til den enkelte svømmers fysiske forudsætninger.

Online kursus:

Lær at svømme rygcrawl trin for trin

Lær at svømme rygcrawl trin for trin er en del af den samlede online kursus pakke